پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه ۳ مهر ۱۴۰۴ پرداخت وام ضروری۵۰ میلیون تومانی برای ۳۰ هزار بازنشسته کشوری جزئیات فروش سهام بانک آینده توسط سهامداران اعلام شد (۲ آبان ۱۴۰۴) بیست‌وپنجمین جشنواره ملی صنعت چاپ در مشهد برگزار شد | ۵۰۰ چاپخانه، عضو اتحادیه صنعت چاپ استان هستند + فیلم خراسان رضوی، پایتخت صادرات محصولات چاپی کشور است | افزایش ۴۵ درصدی صادرات محصولات چاپ در شش ماه نخست ۱۴۰۴ راهنمای انتخاب شرکت حسابداری در کرج؛ چرا محاسبان تدبیر؟ قیمت مصرف‌کننده ۱۱ محصول سایپا اعلام شد (یکم آبان ۱۴۰۴) ممنوعیت صدور بیمه‌نامه بدون استعلام کدپستی، از امروز (یکم آبان ۱۴۰۴) شروع ثبت نام فروش ۱۱ محصول ایران خودرو از امروز (یکم آبان ۱۴۰۴) قیمت طلا در مشهد اعلام شد (یکم آبان ۱۴۰۴) انتقال سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی از روز (شنبه، ۳ آبان ۱۴۰۴) | ناترازی بانک آینده به بانک ملی منتقل نمی‌شود آخرین اخبار از طرح ساماندهی کارکنان دولت (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) +فیلم یارانه نقدی یک و نیم میلیون نفر در مهرماه ۱۴۰۴ قطع شد صادرات واقعی در محاصره مداخلات دولتی پیگیری وضعیت وصول ۳۳ همت معوقات بانکی خراسان رضوی | دانه درشت‌های بدهکار در  سبد مطالبات بانکی یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از جمع یارانه‌بگیران حذف شدند نهمین شرایط فروش ایران خودرو اعلام شد + لینک عرضه محصولات پرتیراژ ایران خودرو به‌زودی اروپایی‌ها از اپل شکایت کردند خراسان رضوی، پیشگام در توسعه روابط اقتصادی و همسایگی + فیلم دیپلماسی منطقه‌ای بدون توسعه مسیر‌های ترانزیتی ناقص می‌ماند + فیلم پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱ آبان ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱ آبان ۱۴۰۴ نتایج نهایی قرعه‌کشی ایران‌خودرو اعلام شد + لینک (۳۰ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۳۰ مهر ۱۴۰۴) | جک J۴ چند؟ بی‌تحرکی در بازار خودرو‌های داخلی (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + جدول اعلام قیمت انواع گوشت تنظیم بازاری گوساله (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + جدول یارانه مهرماه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) | مبلغ واریزی چقدر است؟
سرخط خبرها

قیمت میوه شب یلدا گران می‌شود؟ | گلابی پر کشید!

  • کد خبر: ۱۳۸۴۲۷
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۵
قیمت میوه شب یلدا گران می‌شود؟ | گلابی پر کشید!
هرساله با نزدیک‌شدن به شب یلدا قیمت میوه در بازار افزایش می‌یابد. اما بنا به گفته اسدالله کارگر، رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی، امسال کمبودی در بازار میوه در آستانه شب یلدا وجود ندارد و نباید افزایش و نوسان خاصی در قیمت میوه رخ دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، بررسی‌ها نشان می‌دهد قیمت میوه در حالی که حدود دو هفته تا شب یلدا باقی مانده، در میادین میوه و تره‌بار شهرداری تغییر چندانی نداشته است، اما همچنان اختلاف فاحشی بین قیمت میوه در بازار میادین و خرده‌فروشی‌ها مشاهده می‌شود. از این رو بسیاری از مردم نگران هستند که قیمت میوه به بهانه شب یلدا افزایش پیدا کند.

مصطفی دارایی‌نژاد، رئیس اتحادیه بارفروشان تهران، در گفتگو با خبرگزاری بازار تأکید کرد که اجازه بالا رفتن قیمت میوه را در آستانه شب یلدا نخواهیم داد.

او اعلام کرد: از آنجایی که در شب یلدا تقاضا برای میوه‌هایی نظیر انار و هندوانه بالا می‌رود، قرار است بار هندوانه زیادی از میناب و بار انار از ساوه، شیراز و دماوند به میدان مرکزی میوه و تره‌بار برسد.

قیمت میوه در آستانه یلدا چند؟

انار به عنوان اصلی‌ترین میوه شب یلدا، در برخی از نقاط شهر حتی تا کیلویی ۵۰ هزار تومان در حال فروش است. اما کف قیمت انار در میادین میوه و تره‌بار حدود ۱۸ هزار تومان است.

قیمت سیب زرد در میادین میوه و تره‌بار ۲۲ هزار و ۵۰۰ و سیب قرمز ۲۰ هزار تومان است. اما قیمت این میوه در برخی از میوه‌فروشی‌ها تا ۴۲ هزار تومان در حال عرضه به مصرف‌کنندگان است.

قیمت پرتقال نیز بسته به نوع آن متفاوت است. پرتقال تامسون جنوب گران‌ترین نوع پرتقال در بازار است که کیلویی ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان در میادین میوه و تره‌بار عرضه می‌شود. موز نیز بین ۴۲ هزار تا ۴۹ هزار تومان در حال فروش است.

نارنگی نیز با قیمت ۱۴ هزار و ۹۰۰ در سطح میادین عرضه می‌شود، اما در سطح میوه‌فروشی‌ها قیمت آن تا بیش از ۳۰ هزار تومان نیز می‌رسد. از گلابی می‌توان به عنوان یکی از گران‌ترین میوه این روزها اشاره کرد که حتی در برخی از میوه‌فروشی‌ها و سایت‌های فروش آنلاین تا کیلویی ۸۵ هزار تومان به فروش می‌رسد.

قیمت میوه افزایش نمی‌یابد

اسدالله کارگر، رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی، در گفتگو با تجارت‌نیوز درباره وضعیت بازار میوه در آستانه شب یلدا، عنوان کرد: مردم به هیچ عنوان نگران کمبود و افزایش قیمت میوه نباشند.

او افزود: سال جاری به دلیل اینکه آفت‌زدگی و گرانی میوه اتفاق نیفتاد، می‌توان گفت سال ویژه‌ای بود. در شش ماهه دوم سال جاری، حتی شاهد گرانی میوه‌های نوبرانه نبودیم و با یک قیمت مناسب به بازار عرضه شد. از همین رو می‌توان پیش‌بینی کرد که در سطح انبوه نیز شاهد افزایش قیمت این میوه‌ها نباشیم.

کارگر از هندوانه، انار، ازگیل و انگور به عنوان میوه‌های پرتقاضا شب یلدا یاد کرد و گفت: خوشبختانه طبق سنوات گذشته، بخش خصوصی پیش‌بینی لازم برای عرضه کافی این میوه‌های پرمصرف را کرده و شاهد کمبود میوه نخواهیم بود.

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی پیش‌بینی کرد: با توجه به کاهش محدودیت کرونایی و افزایش مهمانی‌ها، شاهد افزایش تقاضا در بازار میوه در شب یلدا باشیم.

این فعال صنفی، به موضوع صادرات میوه اشاره و تصریح کرد: همواره تاکید کرده‌ایم، قبل از صادرات میوه، حتماً پیش‌بینی لازم برای مدیریت بازار داخلی انجام بگیرد. در برخی از مواقع، صادرات میوه منجر به کمبود آن در بازار داخلی و در پی آن افزایش قیمت میوه شد.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->